U kakvim ste odnosima

“Vest glasi ovako: „Lidiju Miladinović je noćas, kada je pošla na posao, na mračnoj stanici sačekao čovek sa kojim je bila u vezi. “On mene hvata za kosu i kreće psovka. I rekao je: ‘Jesam ja tebi obećao da ću da te ubijem, i evo ubiću te’, i onda me udara tako jako da sam ja pala. I onda kreće… šutiranje, stajao mi je tu nogom (na grudnom košu), udarao po licu, šutirao po licu”.

Ovo se dogodilo juče u Leskovcu, u gluvo doba noći. Međutim, Lidija Miladinović pretučena je u blizini kafane prepune ljudi, koji su izašli napolje i pritekli joj u pomoć tek kad je nasilnik otišao. Na njeno pitanje šta su čekali, dobila je jeziv odgovor: “Ja kažem što niste prišli ranije? On kaže da ne zna u kavim smo odnosima. Kaže vi ste zvali upomoć, vi ste vrištali, ali ste ga zvali Sale, što jeste istina. Nismo znali da li ima pištolj”, rekla je Lidija Miladinović za N1.

Prvo, ovoj ženi smo dužni da odamo priznanje za hrabrost, jer je istupila javno, sama kontaktirala medije i ispričala šta se dogodilo.

No, šta ćemo sa gostima kafane i njihovim opravdanjem da nisu znali u kakvim su odnosima? Da vidimo: jedna žena vrišti i doziva u pomoć, dok je jedan muškarac gazi po grudnom košu i šutira u glavu. Neki ljudi sve to posmatraju i ne mešaju se, jer na osnovu ovog, inače, na ulici sasvim uobičajenog prizora može da se zaključi da su u predivnim odnosima, možda i u skladnom braku. Kako da ne.”

via Žene sa Interneta

Advertisements