Svojatanje materica

Iako se od nje traži da genetski osveži naciju, žena je kriva je i ako rodi “previše dece”, (a propos, koji je optimalan broj?) jer je u tom slučaju retard koji se oslanja na Božju volju i pomoć dobrih ljudi, a bolje bi joj bilo da je podvezala jajovode za te par, oni da se množe a ja decu da im izdržavam! Žena je uvek, i za svaki izbor, krivac.

I da sve ovo ostavimo po strani, ne razmnožavamo se partenogenezom. Gde su očevi? Da li oni žele da se ostvare kao očevi, ili radije žive kod sopstvenih roditelja, platu, ako je imaju, troše na sebe i uzdaju se u desnicu šaku pre nego u vaginalno tkivo kao izvor zadovoljstva, uvek skopčan sa opasnošću od neželjene trudnoće?

Razume se da će na svako guranje krsta i ocila u matericu najpre reagovati radikalne feministkinje, upravo dokazujući ono za šta se žene u globalu optužuju – “jeste, mi raspolažemo svojom matericom, što je eufemizam za: volimo da ližemo brendirana pića i pišamo po sirotinji umesto da peremo kakane pelene ‘ladnom vodom na ruke.”

Ali to je samo najvidljiviji, najvulgarniji deo. Malo je žena koje dugom i istrajnom kontemplacijom zaključe da nisu sazdane da budu majke, u kom slučaju je sasvim pošteno i legitimno da im se majčinstvo ne nameće.
http://www.konkretno.co.rs/politika-i-drustvo/drustvo/svojatanje-materica

via Žene sa Interneta

Advertisements