Katarina Gaj: Priča o Balvanima

Jedan domaći blogpost o sramoćenju nečijeg fizičkog izgleda na Internetu – Katarina Gaj fenomenalno odgovara ženi koja joj se rugala na FB.

“E sad možda se pitaš zašto nisam dozvolila da se tvoje ime i stranica vide? Pa odgovor je vrlo jednostavan. Zato što ti želim puno blagih osmeha, lepih materijala za haljine, uspešnu prodaju , prijatelja, muzike, slavlja i ljubavi. Takođe želim i tebi dobre i lepe Balvane, snažne, ne kao moje nemoj da se plašiš, sigurna sam da su tvoji privlačniji, ali želim ti lepe i snažne Balvane koji će da te nose kroz život. A takođe nikako ti ne želim da te neko uznemirava.

Takođe želim da možda neka devojčica od 15 godina sa ovakvim kao mojim ružnim Balvanima, da ih dobro pogleda i pomiri se sa njima. Možda im kaže okej, to smo što smo, ajmo sad da izvučemo najbolje što možemo. I gle čuda kada se to desi, Balvani počnu da rade svoj posao. Krenu da koračaju, trče, jure, nose i vole. A kada se već neke mire sa Balvanima druge bi mogle da pogledaju svoj nos i da mu kažu ” Ej baš si dobar danas, možda nisi najlepši ali lepo dišeš”. A neke mogu i usta da zagledaju i da kažu ”E jeste krive al kad udarite da se cerekate nema vam kraja”.”

http://julijafelajn.blogspot.com/2013/06/prica-o-balvanima.html

via Žene sa Interneta

Advertisements